Welcome to the forum's most beautiful women

Login

Zaboravih zaporku

Logiraj se preko FaceBook-a

FaceBook Login

Ukupno je: 0 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 0 gostiju. :: 1 Bot

/

Najviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 16, dana pon stu 07, 2011 6:13 pm.

Rss feeds

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

veliki vam od jarana zingića 5 4.4 7

veliki vam od jarana zingića

Share

tempera
    Doctor
    Doctor

Broj postova: 2325
    Vaša reputacija: 16

veliki vam od jarana zingića

Postaj by tempera on pon stu 07, 2011 2:14 pm

što..morete uzeti po sjećaju i potribi...dakle pozdrav, krkan ...itd

inače Ewički bonus pozdrav .naravno Lafa extra poz uz pohvalu foruma za koji je reka kad dođe da će mu dati još neke smjernice ako uvaži .... uz poruku da ga nabije na krkana za sriću

ovo sam morala prenijeti... jer je čovik trenutno u poslu kako reče..saad ako on laže lažen i ja.

sve u svemu ja san svoje napravila

a ako s se pojavi neki zgodni usukanog dupeta u armani odjelu... ne morete faliti

ja jarana poz s sa ovom našom točkom šta smo je izveli u super talentu...(ja sam ovaj jači inače minjam pobru hijena koji je orginalna postava)

neće tu vido ček da vimo u drugomm

Zadnja promjena: tempera; pon stu 07, 2011 2:23 pm; ukupno mijenjano 1 put.

tempera
    Doctor
    Doctor

Re: veliki vam od jarana zingića

Postaj by tempera on pon stu 07, 2011 2:15 pm

tempera
    Doctor
    Doctor

Postaj by tempera on pon stu 07, 2011 2:25 pm

a evo jedna i za njegovu osjećajnu dušicu

ebenica
    Nurse
    Nurse

Broj postova: 748
    Vaša reputacija: 23

Postaj by ebenica on pon stu 07, 2011 2:40 pm

tempera je napisao/la: osjećajnu dušicu

i nekaj za moju:D

Ewa
    Admin
    Admin

Broj postova: 4429
    Vaša reputacija: 28

Character sheet
    Dice: 1

Postaj by Ewa on pon stu 07, 2011 9:56 pm

O bit će love:D Very Happy Nek on sam radi.

Evo, mu jedna mizrahi

Gost
    Gost

Postaj by Gost on pon stu 07, 2011 10:17 pm

Zingaču veliku pozdrav....

zingaro
    Nurse
    Nurse

Broj postova: 974
    Vaša reputacija: 6

Postaj by zingaro on uto stu 08, 2011 1:16 am

tempera je napisao/la:a evo jedna i za njegovu osjećajnu dušicu

A u pidzga maderina shdo zam populjaren,,,pa dijesde bando bandidska,,,shta maiji jarance:Smile

Zashto sam doshao,,nisam valjda shto me tempera zvala,,tko je ijebe ona svakog zednog preko vode prenese...dosho sam,,,zato shto ste likovi hrabrog srca shto ne jebete zivu silu,,,,shto ste pravichni,,,a meni je to kod svakog chovjeka najvaznije,,ostalo more bit kako oce,,,al dje nema osjecaja za pravdu,,,takve ljude nabijem na kuratz,,,vi ste pokazali tko je Dzems Din,,a ne one face koje su ful "inteligentni" samo im nedostaje ono neshto,,najvaznije ljudsko,,,ljude treba gledati odozgo samo kad im pruzash ruku da se dignu,,mrzim vlast svakojake vrste,,a najvishe ne podnosim zensku vlast,,,:Smile,,posebno kad su glupe tukitze,,,jebga ,,,ja sam prvi put ovdje,,,valjda me nece kiknuti za ovaj moj vakabuljar...dakljem,,,dosho sam zato shto ima i pichke ko salate,,,ahahahhahahahhahaa,,,,,jooooooojjj,,,jesam prostak,,,elem,,,imam neke svoje prodjekte,,,jebajga,,,mora se,,kad je perje u pitanju,,necu valjda ljenchart,,,je l' tak?..jashta rai nego da je tak,,a kak bi moglo drugachje i bit,,et,,ako nekad napravim kako sranje,,,slobodno me mozete znokautirat i poslat u sto pichkimaterini,,,nema ljutnje,,,jer samo u jednu mogu uc,,pa ja,,,josh jednom,,,prava ste ekipa sa prve crte,,zato vas cijenim,,i zato sam odluchio doc,,ljepshe se osjecam medju revolucionarima nego medu pederima i filozofima;;Smile,,curama goljema cmoka od goljemog,,a Lavu ,,priznaje da ima dizajnersku crticu u sebi,,plus toga da mu poruchim,,mosh ti to i bolje,,narafski,,,kasnije,,,et,,,drzte mi se,,,zajebajite se do jaja,,a ja odok,,,delat,,,jebga i to netko mora,,,obecajem,,,da cu se vratiti ,,sa finim temicama ,,punih prtznja,,:Smile

maria_magdalena
    Director
    Director

Broj postova: 1679
    Vaša reputacija: 14

Postaj by maria_magdalena on uto stu 08, 2011 7:59 am

laughing ...uljepsao mi jutro drink

tempera
    Doctor
    Doctor

Postaj by tempera on uto stu 08, 2011 8:45 am

zingaro je napisao/la:
    tempera je napisao/la:a evo jedna i za njegovu osjećajnu dušicu

A u pidzga maderina shdo zam populjaren,,,pa dijesde bando bandidska,,,shta maiji jarance:Smile

Zashto sam doshao,,nisam valjda shto me tempera zvala,,tko je ijebe ona svakog zednog preko vode prenese...dosho sam,,,zato shto ste likovi hrabrog srca shto ne jebete zivu silu,,,,shto ste pravichni,,,a meni je to kod svakog chovjeka najvaznije,,ostalo more bit kako oce,,,al dje nema osjecaja za pravdu,,,takve ljude nabijem na kuratz,,,vi ste pokazali tko je Dzems Din,,a ne one face koje su ful "inteligentni" samo im nedostaje ono neshto,,najvaznije ljudsko,,,ljude treba gledati odozgo samo kad im pruzash ruku da se dignu,,mrzim vlast svakojake vrste,,a najvishe ne podnosim zensku vlast,,,:Smile,,posebno kad su glupe tukitze,,,jebga ,,,ja sam prvi put ovdje,,,valjda me nece kiknuti za ovaj moj vakabuljar...dakljem,,,dosho sam zato shto ima i pichke ko salate,,,ahahahhahahahhahaa,,,,,jooooooojjj,,,jesam prostak,,,elem,,,imam neke svoje prodjekte,,,jebajga,,,mora se,,kad je perje u pitanju,,necu valjda ljenchart,,,je l' tak?..jashta rai nego da je tak,,a kak bi moglo drugachje i bit,,et,,ako nekad napravim kako sranje,,,slobodno me mozete znokautirat i poslat u sto pichkimaterini,,,nema ljutnje,,,jer samo u jednu mogu uc,,pa ja,,,josh jednom,,,prava ste ekipa sa prve crte,,zato vas cijenim,,i zato sam odluchio doc,,ljepshe se osjecam medju revolucionarima nego medu pederima i filozofima;;Smile,,curama goljema cmoka od goljemog,,a Lavu ,,priznaje da ima dizajnersku crticu u sebi,,plus toga da mu poruchim,,mosh ti to i bolje,,narafski,,,kasnije,,,et,,,drzte mi se,,,zajebajite se do jaja,,a ja odok,,,delat,,,jebga i to netko mora,,,obecajem,,,da cu se vratiti ,,sa finim temicama ,,punih prtznja,,:Smile

hahahahhaha o yebo li se ti u to zasukano dupe !..tako svojoj jaranci?!..ma privine tebe jaranca..neka si to dobro doša medju čadjavce,kad uzmogneš jel

ovo će nekako biti mjuzik box ili ti curac palac i tako neš pa u to imee.ee pogle ovog čoeka i glasa... čoek se ježi. od ovog glasa...kakav Hari kakve pickhe materine

btw

frizura i stajling na avataru ti je prva liga...pundja ti stoj u pickhu materinu!

Zadnja promjena: tempera; uto stu 08, 2011 8:50 am; ukupno mijenjano 1 put.

tempera
    Doctor
    Doctor

Postaj by tempera on uto stu 08, 2011 8:48 am

jooj Nasere...

tempera
    Doctor
    Doctor

Postaj by tempera on uto stu 08, 2011 8:52 am

ebenica je napisao/la:
    tempera je napisao/la: osjećajnu dušicu

i nekaj za moju:D

ček sad će mo nešto i za tvoju!

tempera
    Doctor
    Doctor

Postaj by tempera on uto stu 08, 2011 8:55 am

tempera
    Doctor
    Doctor

Postaj by tempera on uto stu 08, 2011 8:58 am

jooj caaree!

Ewa
    Admin
    Admin

Character sheet

Postaj by Ewa on uto stu 08, 2011 9:25 am

zingaro je napisao/la: ,,ljepshe se osjecam medju revolucionarima nego medu pederima i filozofima;;Smile,,curama goljema cmoka od goljemog,,a Lavu ,,priznaje da ima dizajnersku crticu u sebi,,plus toga da mu poruchim,,mosh ti to i bolje,,narafski,,,kasnije,,,et,,,drzte mi se,,,zajebajite se do jaja,,a ja odok,,,delat,,,jebga i to netko mora,,,obecajem,,,da cu se vratiti ,,sa finim temicama ,,punih prtznja,,:Smile

Bujrum. Jes vidio sve tvoje ženskice na istom mjestu. Zingarov harem, sam Baza i Oceanida fale, a eunuh nam je Lav.

tempera
    Doctor
    Doctor

Postaj by tempera on uto stu 08, 2011 9:39 am

Ewa je napisao/la:
    zingaro je napisao/la: ,,ljepshe se osjecam medju revolucionarima nego medu pederima i filozofima;;Smile,,curama goljema cmoka od goljemog,,a Lavu ,,priznaje da ima dizajnersku crticu u sebi,,plus toga da mu poruchim,,mosh ti to i bolje,,narafski,,,kasnije,,,et,,,drzte mi se,,,zajebajite se do jaja,,a ja odok,,,delat,,,jebga i to netko mora,,,obecajem,,,da cu se vratiti ,,sa finim temicama ,,punih prtznja,,:Smile

Bujrum. Jes vidio sve tvoje ženskice na istom mjestu. Zingarov harem, sam Baza i Oceanida fale, a eunuh nam je Lav.

je ove dvije fale..makar sa nijednom nisam na ti...ali volim pametne žene( koje bar upola neve manje palamude, al nisu ni one daleko aj)...mada Bazilija baš neznan baš zbog ovog šta neznan me je stra da se nije dje izgubila ..zna ona tako nekad nedje kreniti pa je onda mi po selu tražimo. s obzirom da je odgovorna zna ona uzeti koricu kruha pa bacati za sobom... pa se vrati..yebada je kad je najezda tica, tu smo nemalo puta bili isprepadani, ! jedno vrime smo se bavili mišlju zbog te njene crte ka lutanju po planinama da je zavežemo... i jesmo! ali je ka za vraga bila na dijeti pa nam je iskliznila,štab reći istopila se na pola i odmaglila.vratila se sa nekim zagondjijom..al o tom u opisu likova

Ewa
    Admin
    Admin

Character sheet

Postaj by Ewa on uto stu 08, 2011 11:05 am

tempera je napisao/la:

je ove dvije fale..makar sa nijednom nisam na ti...

E jebiga, Tempe, ti kao Neve, ja, ja ,ja. Niste vas dvije sunce i ne vrte se forumaši oko vas kao planete oko sunca.

sMaraM
    Patient
    Patient

Broj postova: 34
    Vaša reputacija: -3

Postaj by sMaraM on uto stu 08, 2011 3:15 pm

Ewa je napisao/la:
    tempera je napisao/la:

E jebiga, Tempe, ti kao Neve, ja, ja ,ja. Niste vas dvije sunce i ne vrte se forumaši oko vas kao planete oko sunca.

joooj neka si joj rekla, makar si zlobnica i sama . bazilija isto .ja sad odo imam u rl posla .jako sam bizzy bizzy a tebi se Lave poserem na forum i ove kokoške.

tempera
    Doctor
    Doctor

Postaj by tempera on uto stu 08, 2011 5:05 pm

Ewa je napisao/la:
    tempera je napisao/la:

more biti ja nisam ali Neve je! je!... ja se samo curčin šta smo u rodu i njenom Vip karijerom..a znaš klasika siromašna i neškolovana rodbina na selu se uviek "diči" sa ovom na gradu.. ona nam je jedina školovana uz pobru i to u velikom gradu!

još i danas mi suze na oči krenu ,kad se pobro vrnijo iz skula ,(ka da ga gledan) te donio onu svoju kupus diplomu.... cili smo se dan curčili po selu..dok je baba nesritnica nije stavila kuvati sa oglaavinom... neve je tu večer ka po običaju najviše večerala..pa je otad ona postala njpametnija u familiji em svoj kupus diplomu čuva ka oko u glavi da uzmaše s njom ako bi nedaj bože ko posumnja u njezin intelekt!

Ewa
    Admin
    Admin

Character sheet

Postaj by Ewa on uto stu 08, 2011 5:11 pm

Jesi li ti poznate ove dvije, SMaraM i ona lepotica?

tempera
    Doctor
    Doctor

Postaj by tempera on uto stu 08, 2011 5:15 pm

Ewa je napisao/la:Jesi li ti poznate ove dvije, SMaraM i ona lepotica?

nemam pojma , jel su prave ili plagy zato i ne reagiram...aa vidi da su lipe i zanimljive nema rieči.

Gost
    Gost

Postaj by Gost on uto stu 08, 2011 5:36 pm

tempera je napisao/la:
    Ewa je napisao/la:

je ove dvije fale..makar sa nijednom nisam na ti...ali volim pametne žene( koje bar upola neve manje palamude, al nisu ni one daleko aj)...mada Bazilija baš neznan baš zbog ovog šta neznan me je stra da se nije dje izgubila ..zna ona tako nekad nedje kreniti pa je onda mi po selu tražimo. s obzirom da je odgovorna zna ona uzeti koricu kruha pa bacati za sobom... pa se vrati..yebada je kad je najezda tica, tu smo nemalo puta bili isprepadani, ! jedno vrime smo se bavili mišlju zbog te njene crte ka lutanju po planinama da je zavežemo... i jesmo! ali je ka za vraga bila na dijeti pa nam je iskliznila,štab reći istopila se na pola i odmaglila.vratila se sa nekim zagondjijom..al o tom u opisu likova

jel tako da znaš da se ne mogu sjetiti što sam ono htjela napisati?

tempera
    Doctor
    Doctor

Postaj by tempera on uto stu 08, 2011 5:42 pm

bazilija je napisao/la:
    tempera je napisao/la:
    Ewa je napisao/la:

jel tako da znaš da se ne mogu sjetiti što sam ono htjela napisati?

dok ja ovo dešifriran stavi ti radije jednu piesmu jaranu ili meni ili ću ja tebi aa šta ću od tebe!

Ewa
    Admin
    Admin

Character sheet

Postaj by Ewa on uto stu 08, 2011 5:44 pm

Ajmo dosta svađe. Ja samo želim da ovdje vlad mir. Kome se to ne sviđa, ima još foruma....

tempera
    Doctor
    Doctor

Postaj by tempera on uto stu 08, 2011 5:53 pm

evo ako nije od srca u curac!

btw

nedje je kružila priča da je mitar od tebe presnimijo frizuru imal istine?

tempera
    Doctor
    Doctor

Postaj by tempera on uto stu 08, 2011 5:55 pm

Ewa je napisao/la:Ajmo dosta svađe. Ja samo želim da ovdje vlad mir. Kome se to ne sviđa, ima još foruma....

Sada je: čet svi 17, 2012 7:05 am.