tempera je napisao/la:a evo jedna i za njegovu osjećajnu dušicu
A u pidzga maderina shdo zam populjaren,,,pa dijesde bando bandidska,,,shta maiji jarance:

Zashto sam doshao,,nisam valjda shto me tempera zvala,,tko je ijebe ona svakog zednog preko vode prenese...dosho sam,,,zato shto ste likovi hrabrog srca shto ne jebete zivu silu,,,,shto ste pravichni,,,a meni je to kod svakog chovjeka najvaznije,,ostalo more bit kako oce,,,al dje nema osjecaja za pravdu,,,takve ljude nabijem na kuratz,,,vi ste pokazali tko je Dzems Din,,a ne one face koje su ful "inteligentni" samo im nedostaje ono neshto,,najvaznije ljudsko,,,ljude treba gledati odozgo samo kad im pruzash ruku da se dignu,,mrzim vlast svakojake vrste,,a najvishe ne podnosim zensku vlast,,,:

,,posebno kad su glupe tukitze,,,jebga ,,,ja sam prvi put ovdje,,,valjda me nece kiknuti za ovaj moj vakabuljar...dakljem,,,dosho sam zato shto ima i pichke ko salate,,,ahahahhahahahhahaa,,,,,jooooooojjj,,,jesam prostak,,,elem,,,imam neke svoje prodjekte,,,jebajga,,,mora se,,kad je perje u pitanju,,necu valjda ljenchart,,,je l' tak?..jashta rai nego da je tak,,a kak bi moglo drugachje i bit,,et,,ako nekad napravim kako sranje,,,slobodno me mozete znokautirat i poslat u sto pichkimaterini,,,nema ljutnje,,,jer samo u jednu mogu uc,,pa ja,,,josh jednom,,,prava ste ekipa sa prve crte,,zato vas cijenim,,i zato sam odluchio doc,,ljepshe se osjecam medju revolucionarima nego medu pederima i filozofima;;

,,curama goljema cmoka od goljemog,,a Lavu ,,priznaje da ima dizajnersku crticu u sebi,,plus toga da mu poruchim,,mosh ti to i bolje,,narafski,,,kasnije,,,et,,,drzte mi se,,,zajebajite se do jaja,,a ja odok,,,delat,,,jebga i to netko mora,,,obecajem,,,da cu se vratiti ,,sa finim temicama ,,punih prtznja,,: